Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy acer Aspire V3-571G...

Vettem egy acer Aspire V3-571G-53218G1TMAKK laptopot és a memóriából csak 2.53Gb-ot lát ez lehet attól hogy 32bites win7 van rajta?

Figyelt kérdés
És még az is lenne hogy Linux volt rajta alapból. Én feltettem rá a Windows7-et. de most vagy én csinálok valamit rosszúl vagy nem tudom. Tegnap este nem tudtam bekapcsolni mert állandóan bejött a kékhalál. Most újra tettem és eddig a memórián kívül üzemel.

2012. dec. 23. 05:49
 1/3 anonim ***** válasza:

"memóriából csak 2.53Gb-ot" mennyiből az annyi?

32 bites Op.rendszer max (4)3.5 GB memóriát tud címezni.

A VGA mem. is belefoglalva.

Katt startgombra ---> mezőbe beír msconfig --->találatokban katt rá ---> rendszerindítás ---> speciális beállítások --->

maximális memória : pipa ki.

Reboot.

2012. dec. 23. 06:41
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget. feltettem a 64Bites Windows7-et és már látja is rendesen a memóriát. Igaz program telepítése közben 1 szer volt kékhalál is. remélem még 1 szer nem lesz és most már működni fog rendesen. amúgy 8GB ramról van szó
2012. dec. 24. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs mit :-)
2012. dec. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!