Valahogy meg lehet oldani, hogy olyan gépen bootoljak pendrive-ról, amelyik alapból nem támogatja azt?
Egyetértek az elsővel.
"Kellett hozzá egy un. ultimate boot CD" Hát persze hogy kell egy telepítőlemez - ez teljesen normális.(mellesleg DVD az a CD).
"Elég régi gépem van" - akkor ne Ultimate,Home Premium maximum W7 Pro verzió telepíts.
Ult. rengeteg olyan szolgáltatást tartalmaz amelyre tuti sohasem lesz szükséged ám terheli a géped , zabálja a memóriát etc.
Köszi a válaszokat.
Utolsó: Azt hiszem félreértesz. Az ultimate boot cd alatt nem a Windows 7 Ultimatet értem.
A gép alapból nem bootolta be a Windows 7 DVD-t, és ehhez kellett leszedni ezt az ultimate boot cd-t, mert ennek segítségével lehetett bebootolni.
Közben megcsináltam a pendrive-ot, és alapból nem, de ugyanennek az UBCD-nek a segítségével sikerült bootolnom pendriveról, csak valamit elronthattam, mert a telepítést elkezdi, aztán kiír valami hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!