Milyen pc játékokat tudnátok nekem ajánlani, ami elmenne a gépemen? ( Proci: 280 Ghz, ,512 MB RAM,128 MB beépített videókártya.
Fontosabbnak tartom a processzor modell számát. Nem mindegy, hogy egy 2,8-as P4-ről, E7400-ról, vagy i7-ről beszélünk (vagy valami teljesen másról). Sokféle 2,8-as proci van, de messze nem ugyanolyanok.
A többi alkatrészből gyanítom, hogy ez egy 478-as P4, esetleg Celeron lesz.
Nagy mostani választék nincs, de persze régen is voltak nagyon jó játékok - csak 8-10 éves távlatban kell gondolkodni.
Arx Fatalis-t nagyon szerettem régen (Third person Action-RPG), mintha hallottam volna olyat is, hogy közben ingyenes lett. Az Imperium Galactica 2 alapjáték, és simán elfut ezen a vason szintén. TOCA 3, autóverseny. Crok 2, mászkálós. Half Life 1 (talán a 2 is - bár itt sok kompromisszumra van szükség, és így is csak tipp).
Nézz körül a 8-10 éves játék toplistákat, találsz sok jó játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!