Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PayPal bankkártya és minden...

PayPal bankkártya és minden nélkül?

Figyelt kérdés

Neten szeretnék vásárolni, de az a helyzet hogy nekem nincs bankkártyám és semmi ilyesmim. A feltöltés ugye úgy zajlik hogy elutalom a pénzt a transfer ID-mel és pár napon belűl jóváírják, de akkor is működni fog ha nem adok hozzá bankkártyát vagy bármit? és elutalni is el fogom tudni?

A válaszokat előre is köszönöm

2012. dec. 20. 19:13
 1/3 LACI115 válasza:
Tudomásom szerint a Pay Pal-nak nincs kártyája mert ez egy elektronikus bank.Bármilyen banknak a kártyája kell mert ez alpján azonositanak és ezen kereszül tudod intézni a pénz mozgásokat.VIGYÁZZAT: 1.ha neked utalnak pénz a Pay Pal-on keresztül akkor 10$ alatt nem utalják át a pénzt a saját számládra(el kell költened).2.Az aktuális valutát a lehető legrosszabbul váltják át vásárláskor vagy eladáskor is!(ebböl élnek)
2012. dec. 21. 11:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Én nem olyan kártyára gondoltam :)

Hanem mastercard, american express meg hasonlók társítására.

Igen ezeket tudok, de sajnos nem nagyon van más lehetőségem amerikába utalni, mert mint írtam is nincs bankkártyám és ezért nem is szívesen csináltatnék

2012. dec. 22. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudtommal ha semmiféle számlád nincs akkor a paypalodra sem tudsz pénzt tenni. Csináltass bármelyik banknál számlát, és kártya sem ártana, mert sok helyen már nem is lehet fizetni, ha nincs a paypalodhoz kártya adva.
2012. dec. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!