Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem mozog az egerem. Nem...

Nem mozog az egerem. Nem csatlakozási hibája van, akkor mi? Többi lennt olvasható.

Figyelt kérdés

Tehát, előfordult egyszer, hogy "lefagyott" az egerem.

Nem mozgott a kis nyilacska, pedig rendesen be volt dugva az egerem, és világított is, próbáltam másik egérre azzal sem működött, szóval nem ez a baja.

Valami más, csak tippelgetni tudnék, hogy valamiért nem engedi a gép "agya" hogy működjön az egér.

Próbáltam helyre hozni, a RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁSA-val, sikerült, megjavult az egerem, azt hittem jó lesz.

Rá kb. 2 hétre megint elő jött ez a probléma, majd csak a kb 5. renszer visszaállítással jött helyre, de ugye ehhez a folyamathoz nem "egészséges" folyamodni.

Vki segítsen hogy lehetne megoldani ????

Köszi.

#egér #hiba #kurzor #nem mozog az egér #lefagyott az egér #nem mozdul az egér #nem mozog a nyíl
2012. dec. 20. 18:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!