Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam egy ilyen e-mailt. Ez...

Kaptam egy ilyen e-mailt. Ez most mi? Ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Jó napot.

Munkatársat keresünk híres cégünkbe Szövegszerkesztő beosztás betöltésére.

Feladatok:

24 órán belül küldünk egy e-mailt szövegekkel. Néhány rövid szöveg a helyesírás, garmmatika ellenőrzésére,

és azok hibáinak javítására. Ez lesz a bizonyítéka annak is, hogy tud angolul.

A munkáért pénzt fog kapni. A végrehajtott munka fix jutaléka 5 euró 1 kb-ért.

Miután ellenőríztük tudását és természetesen a feladat nyagyságától függően a havi fizetése 3000-3500 euró lesz havonta.

A munkához szükséges eszközök:

mobil elérhetőség, Internet, e-mail fiók, bankszámla (a jutalék átutalásához) és természetesen az Ön tudása és szakmai tapasztalata.

Munka feltételek:

- nem teljes munkaidő

- Munkaidejét saját maga osztja be

- Versenyképes munkabér, amelyet kéthetente átutalunk a bankszámlájára

- Pályafutás

A cégről és az állásról részletesebb információt kaphat, miután kitölti a következő regisztrációs kérdőívet:

1. Családi név és utónév

2. Elérhető telefonszám

3. Ország, amelyben tartózkodik, él

Elérhetőség: Ernesto@1hungary-job.com

Miután megkapjuk a kitöltött regisztrációs kérdőívet, felvesszük Önnel a lkapcsolatot és elküldjük a további információt.

Ismeri valaki ezt a 1hungary-t? vagy ez most komoly?

2012. dec. 20. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahol csak egy e-mail cím van megadva már eleve gyanús...
2012. dec. 20. 11:32
 2/5 eNerdzsy ***** válasza:

Ha ilyen kevés munkával ilyen sokat lehet keresni akkor miért kell rá embereket toborozni kéretlen levéllel?

Kukába vele.

Hemzseg a net az ilyen átverésektől.

2012. dec. 20. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 3 napban, napi 5 ilyent kaptam, eleve vicces, de tényleg szükségük van munkatársram, mert még a grammatika szó sem tudják helyesen leírni! :)

Na meg a freemail.c3.hu emailemre küldik, holott a c3 már több, mint 10 éve eltűnt a freemailből.

Na meg a nagyokos freemail spamszürője nem érzékeli spamként, elletététben a megbízható cégek (magyarországon működő multik) hírleveleivel, amit viszont annak vesz, és nem következetesen, hanem egyszer spam, egyszer nem spam egy adott hírlevél!

Na szóval ez egy mocskos spam!

Fel kellene írni ezt az emailt minél több levelezőlistára, hadd duguljon be!

2012. dec. 20. 22:07
 4/5 anonim válasza:
Szia! Én is kaptam ilyet. Ilyen állás nem létezik. Ha lenne, az egész ország ezt csinálná. Véleményem ennyi, de egy fontos dolgot tarts szem előtt: a személyes okmányaidat (azok sorszámát), és a bankszámlaszámodat soha ne add ki (pláne látatlanban) idegeneknek se az interneten se máshol!
2012. dec. 22. 22:52
 5/5 anonim válasza:

A férjem is kapott több ugyanilyet, most akartam itt kérdezni erről a levélről, de láttam, h már van ilyen kérdés. De elérhetőségként nekünk ezek vannak megadva:

Bryce@munka-hu.com

Darryl@munka-hu.com

Thelma@munka-hu.com

Szerintem kamu.

sze

2012. dec. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!