Miért van az, hogy mikor gépelek, teljesen mindegy, hogy interneten vagy egy szöveges dokumentumban, van mikor egyszer csak gondol egyet a gépem és beleugrik gépelés közbe a szöveg közepébe a kurzor és ott folytatja?
Figyelt kérdés
Acer notebookról van szó, nem tudom mennyire számít.( teljesen biztos, hogy nem érek hozzá a touchpadhoz!)2012. dec. 19. 22:46
1/4 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy le kellene tiltanod amíg gépelsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2012. dec. 21. 00:39
3/4 anonim válasza:
Sziasztok, én is pontosan ugyanígy járok!!! Már felrobbanok.......... Dell laptop, én sem érek a touch-padhoz.... Már nem bírok normálisan dolgozni :@
4/4 anonim válasza:
Minden típusnak megvan a maga gyorsgombja. De ha nem megy, akkor:
google -> how to disable touchpad
One More Option
If you don't see a way to physically disable the touchpad or to disable it through software, you still have another option.
1. Click Start.
2. Type device manager into the Search box. Click the device manager result, and the Device Manager window will pop up.
3. Expand Mice and other pointing devices.
4. Right-click the touchpad's entry. In the menu that pops up, click Disable.
5. Confirm your choice in the pop-up window.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!