League of Legends, lefagy, kikapcsol a monitor?!?
Amikor játszok a lol-al, változó időközönként, van amikor egyáltalán nem,de a legtöbb meccsen, az elején lefagy, 2-3 másodpercre, kikapcsol a monitor, majd 2 másodperc múlva újra visszajön a játék. Egy meccsen többször is eljátssza,és elég idegesítő tud lenni a teamfight közepén lefagy :/ Próbáltam már újratenni a játékot, stb.. én úgy gondolom,hogy hardveres probléma van, vagy valamivel nem kompatibilis a játék.
Leírom a gépem adatait:
CPU: DualCore AMD Athlon II X2 250, 3000 MHz
Ram: 4GB DDR3 1600mhz Kingmax
Videókari: Nvidia GeForce GT240 1GB
Alaplap: GA-MA770T-UD3
A Tápom talán:400w
Pontosan nemtudom,mert most nem találok csavarhúzót,hogy levegyem az oldalát,de nagy valószinüséggel 400w:/
Szerintem a tápommal van baj,mivel nemtudom,hogy mennyi w-hoz milyen gép jó,ezért megkérdezlek titeket,mielőtt újat vennék,hogy szerintetek is ez-e a baja!
Kérlek segítsetek, köszönöm!:)
meg az elvárt 'videokari' GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM))
vegyél HD 7xxx szériát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!