Ma vettem egy kingston 4 GB-os pendrive-ot,4000 Ft volt, azt hittem, hanyatt esek. Pedig direkt nem a Media Marktba mentem. Melyik az a márka, ami megbízható, és nem kerül ilyen nagyon sokba?
igen, én is azért vettem Kingstont, mert azt én is megbízhatónak tartom. A két tönkrement pendrive-om márkájára nem emlékszem, de nem kingston volt, az biztos. Azokat elhagytam, kettőt is...
Végülis ha jobban belegondolok, akkor ha hosszútávon gondolkodok megéri, csak ez így kicsit lesokkolt.., mert mostanában ilyen 3 ezerért szoktak 8 GB -osat venni.
na már kicsit meg is nyugodtam :)
Dehogy akkor, csak nem akartam gagyit venni, ami tönkre megy három hónap után, így inkább elhoztam ezt.
A hiba nem a Kingston-ban van, hanem a boltban ahol vásároltál ...
Amúgy Kingstonból a Data traveler 100 és 200 szériák nem igazán javasoltak. A többi drágább, de gyorsabb szériákkal kevesebb a gáz.
És igen, ilyen árak vannak a "szomszédban": [link]
"nagyon bírja a strapát, nem kell foglalkozni windows-os leválasztással, ..."
A pendrive-nak eddig sem lett tőle baja, csak az adatok tűnnek el, ha késleltetett írás előtt vagy közben huzigálja valaki.
az első 1 GB! Kingston pendrive-om, 6 éve! vettem, 7990 Ft. -ért!!! a mai napig megbízhatóan működik.
(azóta többet is vettem, köztük 16 GB kapacításút is, árban mind az első alatt volt, (szerencsére!) de, mind hibátlanul végzi a dolgát.
(ha NTFS-re formázod, még véletlenűl sem húzd ki, szabálytalanul. A pendrivenak nem lesz baja, de a rajta lévő adatoknak annál inkább, vissza-szerezhetetlenül sérülnek...)
Köszi a válaszokat!
Hát én külföldről még soha nem rendeltem, nem is nagyon tudom, hogy hogyan megy az ilyesmi... Postaköltség azért elég magas gondolom, gondolom akkor éri meg, ha több minmdent rendelsz.
Akkor ezek szerint jó választás volt a kingston mellett maradni, köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!