80ezerért lehet venni laptopot?
Szerintem is lehet kapni ennyiért. Ki lehet fogni ilyen akciót.
Általában kifutó szériás gépeket szoktak ilyen áron kiárusítani. Ezek ugyan nem a legújabb, legnagyobb teljesítményű laptopok, de egy Xp-t futtatva rajtuk, netezésre, irodai alkalmazások futtatására, alapabb játékokra, dvd nézésére tökéletesen alkalmasak.
Márkából van egy pár. Szerintem akkora különbségek nincsenek közöttük, hogy ki lehetne emelni egyiket-másikat, hogy az jó vagy rossz.
Esetleg ha kinéztél egy konkrét típust, szívesen elmondom róla a véleményemet.
Mielőtt válaszoltok nézzétek meg a linkeket, mindkettő elég komoly gép szerintem. Persze a legmodernebb hiperszuper játékok nem mennek rajta, de normális használatra tökéletesek.
Még valami: Ha lehet ne netről rendelj, inkább nézd meg egy közeli számítógépes boltban hogy van e hasonló.
10:08 vagyok.
Megnéztem a linkeket. Szerintem mindkét gép alkalmas arra, amire használni szeretné a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!