Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 80ezerért lehet venni laptopot?

80ezerért lehet venni laptopot?

Figyelt kérdés
Internet menyjen rajta, lehessen rá tenni képeket, másra nem nagyon kell. Tönkre ment az asztali gépem és az internetelőfizetésem miatt gyorsan kell egy laptop, csak 80ezrem van rá sajnos! Írnátok nekem egy két márkát amivel biztos nem fogok mellé!?Sajnos nem is nagyon értek hozzá hogy mit kell nézni melyik a jó! S.O.S.
2009. aug. 23. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Hát 80ezerből valami régebbi típust tudnál venni erre a célra. De annyi pénzből mer kapsz egy komoly asztali gépet. Szerintem csak otthoni használatra felesleges neked laptop.
2009. aug. 23. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Lehet.

71 ezer:

[link]

82 ezer:

[link]

Ezt mindenképp olvasd el:

[link]

2009. aug. 23. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is lehet kapni ennyiért. Ki lehet fogni ilyen akciót.

Általában kifutó szériás gépeket szoktak ilyen áron kiárusítani. Ezek ugyan nem a legújabb, legnagyobb teljesítményű laptopok, de egy Xp-t futtatva rajtuk, netezésre, irodai alkalmazások futtatására, alapabb játékokra, dvd nézésére tökéletesen alkalmasak.

Márkából van egy pár. Szerintem akkora különbségek nincsenek közöttük, hogy ki lehetne emelni egyiket-másikat, hogy az jó vagy rossz.

Esetleg ha kinéztél egy konkrét típust, szívesen elmondom róla a véleményemet.

2009. aug. 23. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Mielőtt válaszoltok nézzétek meg a linkeket, mindkettő elég komoly gép szerintem. Persze a legmodernebb hiperszuper játékok nem mennek rajta, de normális használatra tökéletesek.

Még valami: Ha lehet ne netről rendelj, inkább nézd meg egy közeli számítógépes boltban hogy van e hasonló.

2009. aug. 23. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

10:08 vagyok.

Megnéztem a linkeket. Szerintem mindkét gép alkalmas arra, amire használni szeretné a kérdező.

2009. aug. 23. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Eltekintve attól,hogy ez a kettő netbook és nem notbook,valamint nem magyar a billentyűzete.
2009. aug. 23. 12:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudnátok több linket küldeni esetleg?
2009. aug. 23. 12:27
 8/8 anonim válasza:
Lehet de az szar, vagy lopott.
2010. máj. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!