Hogyan lehet excelben mértékenységet (például métert) megadni egy céllának? (Tehát ha beírom értéknek hogy 8 írja mögé, hogy m)
Figyelt kérdés
Továbbá érdekelne, hogy milyen gyakran használt függvények vannak. Ha esetleg tudna valaki erre válaszolni, jól jönne. Vagy hol találom meg a fontosabb függvények leírását.2012. dec. 17. 15:00
1/5 anonim válasza:
A súgóban, és az MS weblapjain ott az összes függvény leírása, példákkal
A formázást úgy tudod beállítani, hogy jobb gombbal a cellára kattolsz / Cellaformázás / Szám és alul az egyéni formátumot beállítod.
2/5 anonim válasza:
A kívánt cellán jobb klikk, Cellaformázás..., (Szám fül), Egyéni, és formátumkódnak beírod, hogy 0" m"
A függvéneyk tekintetében meg én is a súgót javaslom.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, sejtettem, hogy ott lehet beállítani, de konkrétan hogyan?
Ha azt szeretném, hogy tizedesjegy is látszódjon?
Azzal próbáltam, hogy egy Normál "m" volt beírva és így nagyjából jó is, csak nem mindig van kint egy tizedesjegy
2012. dec. 17. 15:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!