Miért nem birom megerősíteni MSN-en az email címemet?
Figyelt kérdés
amikor bejelentkezek a jobb alsó sarokban irja hogy az emailcím nincs megerősítve! megerősíti most? rákattintok, az interneten be kell jelentkezni és rámegyek hogy megerősítés most és nem kapom meg az emailt! sokszor próbáltam már napok óta nem kapom az emailt! miért?2009. aug. 22. 17:16
1/8 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért. Velem ugyanez a helyzet. Remélem jön valami jó válasz mert engem is érdekelne.
2/8 A kérdező kommentje:
én is remélem! :D
2009. aug. 22. 17:32
3/8 anonim válasza:
De ha regisztrálsz a windows live-ra, akkor automatikusan az wlm-re is, nem?
4/8 anonim válasza:
Lehet azért mert elírtad az e-mail címet...
5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mindent megcsináltam amikor megnyitom az msn-t rámentem hogy uj tag registrálása vagy mi, megnyitotta az internetet ott kitöltöttem átnéztem az emailt mindent megcsináltam utána irta,hogy"most kapni fog egy emailt a megadott címre! de semmit nem kaptam! amikor valaki felvesz azt arra az emailra kapom de más levelet semmit 2x registráltam egyszer se birom! amikor meg bejelentkezek a jobbalsó sarokban megjelenik hogy nincs megerősítve az emailom rámegyek bejelentkezek és hogy emil megerősítése most és kérdi hogy emailt kérek e azt is megnyomom hogy igen de nem kapok semmit! egyszer citromailta most meg gmailra registráltam de egyikre sem kapok semmit!
2009. aug. 25. 10:41
6/8 anonim válasza:
Hát akkor szerintem változtasd meg azt a címet hotmail-re, vagy windowslive-ra. Egy órán belül megcsinálja, a partnereket is beleteszi.
Öcsémnek csináltam így meg... mert ő először elírta az e-mail címét, és így oldottuk meg. (.com helyett ő .hu-t írt)
7/8 anonim válasza:
hotmail.com
itt regelj és nem kell megerősítgetni semmit! Sok szerencsét! :D
8/8 A kérdező kommentje:
háát nem tudom akkor inkább maradok ennél hogy kiirja hogy nincs megerősítve mert ha hotmailra is regelek akkor már 4 emailom lesz annyit meg nem szeretek követni! :S
2009. aug. 26. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!