Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lenne egy olyan problémám,...

Korn3l16 kérdése:

Lenne egy olyan problémám, hogy a rendszerben a telepített memóriából, ami 8GB csak 2.35GB a felhasználható. Ez normális?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy laptopot és rátettem az összes hardverét semmi sem hiányzik, de ha bemegyek a rendszerbe és megnézem a telepített memóriát ugye ami 8GB azt jelzi, hogy 2.35GB használható. Szeretném megkérdezni, hogy ez normális?
2012. dec. 14. 19:46
 1/3 Orosz Barnabás válasza:
A kérdésre felelve nem normális,amúgy az operációs rendszer ha xp akkor max 7 gb használ fel ez az xp hibája win 7 es a géped akkor pedig valószínűleg a telepítésnél lehetnek a hibák (de az xpnél is lehet az a baj)ha a telepítés bolt/gyári vagy ilyesmi akkor nem ártana megnézetni valami hozzá értővel ha pedig kézi akor szerintem valamit elnéztél szólval isten igazán nem tudom de feltételezem hogy gyári telepítés.
2012. dec. 14. 19:58
 2/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Még a 32 bites oprendszer is (legalábbis nállam) a 4 gigából 3.5 gigát lát.

Milyen az operációs rendszered ?

Mert a 8 gigát csak a 64 bites operációs rendszer fogja látni.

Üdv.

2012. dec. 14. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben az ismerőseim már mondták, hogy a windows 7 32B a baj, mivel nem tudtam hogy csak 4GB-ig kezel így először azt tettem rá, tehát valószínű ez lehet a baj de azért köszönöm szépen a válaszotokat
2012. dec. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!