Korn3l16 kérdése:
Lenne egy olyan problémám, hogy a rendszerben a telepített memóriából, ami 8GB csak 2.35GB a felhasználható. Ez normális?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy laptopot és rátettem az összes hardverét semmi sem hiányzik, de ha bemegyek a rendszerbe és megnézem a telepített memóriát ugye ami 8GB azt jelzi, hogy 2.35GB használható. Szeretném megkérdezni, hogy ez normális?2012. dec. 14. 19:46
1/3 Orosz Barnabás válasza:
A kérdésre felelve nem normális,amúgy az operációs rendszer ha xp akkor max 7 gb használ fel ez az xp hibája win 7 es a géped akkor pedig valószínűleg a telepítésnél lehetnek a hibák (de az xpnél is lehet az a baj)ha a telepítés bolt/gyári vagy ilyesmi akkor nem ártana megnézetni valami hozzá értővel ha pedig kézi akor szerintem valamit elnéztél szólval isten igazán nem tudom de feltételezem hogy gyári telepítés.
2/3 coopper válasza:
Szia.
Még a 32 bites oprendszer is (legalábbis nállam) a 4 gigából 3.5 gigát lát.
Milyen az operációs rendszered ?
Mert a 8 gigát csak a 64 bites operációs rendszer fogja látni.
Üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
Közben az ismerőseim már mondták, hogy a windows 7 32B a baj, mivel nem tudtam hogy csak 4GB-ig kezel így először azt tettem rá, tehát valószínű ez lehet a baj de azért köszönöm szépen a válaszotokat
2012. dec. 15. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!