Mp3 formátumú hangfájl levelezőben, jelszóval védetten, csatolt fájlként lett mentve. Megnyitás helyett azt írja ki: "CRC hiba a titkosított fájlban" Jelszó nem hibás, akkor miként nyerhetem vissza az eredeti fájlt, hogy meghallgathassam?
Figyelt kérdés
Örökre, végérvényesen elveszett az adott beszélgetés, vagy van esély valami módon helyreállítani? Mi történt tulajdonképpen? Mentéskor visszanéztem, megnyitható volt, akkor még nem jelentkezett a probléma, majd jó fél év eltelte után, ismét meg akartam volna nyitni,de ekkor már ezt a hibaüzenetet adta.
Köszi előre is válaszaitokat.
2012. dec. 14. 16:17
11/11 Golan Trevize válasza:
1.) a feltöltés közben sérült meg.
2.) igen, ez hibás jelszó esetén is pontosan így van.
3.) hibás memória miatt elrontotta a tömörítést és/vagy a CRC generálást, de ez az 1.) ponthoz vezet vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!