Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lefagy a gépem játék közben!...

Bazsi096 kérdése:

Lefagy a gépem játék közben! Csak újraindításra reagál! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem hinném h a játék erőssége a probléma, mert a Tomb Raider Underworld működött, bár akadt, viszont ilyen gyengébb játékok ( Aliens vs. Predator Gold Edition, Delta Force xtreme. Stb) 1-2 perc után lefagynak!
2012. dec. 13. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézdmeg a Proci Hőmérsékletét! Akkor szokta ezt csinálni,ha a proci túl melekszik.
2012. dec. 13. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
2012. dec. 13. 23:28
 3/8 Komplikato ***** válasza:
Gyenge vagy vagy elöregedett táp is okozhatja, vagy rossz szellőzés esetén táp túlmelegedése.
2012. dec. 14. 00:03
 4/8 A kérdező kommentje:

51 fok az túl meleg?

Csak mert az asus progi ennyit jelez...

2012. dec. 14. 17:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Primitív megoldás de levettem a gépház burkolatát és egy ventillátort fordítottam felé...

Már csak 45 fok...

Mennyi az a hőmérséklet ami megfelelő?

2012. dec. 14. 17:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Amugy a tápegységre ez van ráírva Model: sd-t550pp

Gondolom ez a tápegység típusa

2012. dec. 14. 17:47
 7/8 csacsi2 ***** válasza:
45 fok tök jó (kizártad a túlmelegedést). Viszont a táp lehet ludas, ha nem osztja ki a voltot, vagy kevés az amper.
2012. dec. 24. 22:12
 8/8 Tisza2 válasza:
Az én gépemnek is ez volt a baja.Újratelepítettem kipucoltam ,de mégis ezt csinálta tovább.Aztán támadt egy merész ötletem s kikaptam a videokártyát .Mivel van az alaplapban csak azt használom most .Azóta semmi gond nincs a gépel !!! Valószínű kuka a videokártya :S
2013. márc. 17. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!