Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Netbook, de milyen és megéri-e?

Netbook, de milyen és megéri-e?

Figyelt kérdés

Sziasztok netbook-ot akarok venni tudom, hogy netezésre alkalmas mivel nagy gépem és laptopom van gondoltam veszek egy kis netbook-ot netezni,office ilyesmi na de nekem azt mondta az eladó, hogy inkább tablet-et vegyek mert korszerűbb és olcsóbb mutatott hozzá billentyűzetet is de nem jött be nem is szeretem annyira az érintő képernyőt.

szóval netbook a kérdéseim netbook kapcsolatba.

80 a vége amit tudok adni érte és gondoltam itt a karácsony utána névnap ilyesmi és így kijött ez az összeg.

Megéri?

Torrentet vinné?

És még annyi hogy kisseb játékok elmennek rajta nem? :O ilyesmi mint az angry birds meg ilyenek nagyon megköszönném ha vki írna :)

2012. dec. 13. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez elég jó:

[link]

Torrent az a legolcsóbb kis szaron is elmegy, de itt 500 gigán van is hely letölteni, Angry Birds szintén elmegy mindenen (viszont ennél komolyabb dolgok már nem), és az alap dolgok mennek rajta.

Már csak kérdéses, hogy mennyire tudsz gépelni a kis billentyűzeten, én próbáltam 10"-es laptopon gépelni, de egyszerűen nem tudtam használni.

2012. dec. 13. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
erről a prociról tudnál vmit mondani mert nekem gyengécskének tűnik vagy csak béna vagyok :( én 1 magos 1e zres procinak nézem
2012. dec. 13. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

2 magos, de tény, hogy nem a legjobb, viszont irodai és egyéb nem komoly használatra ez is elég.

Van más laptop ennyiért, aminek jobb a procija, viszont minden más rosszabb. Ennek a felbontása nagyon jó árához és méretéhez képest, 4 giga RAM sem mindennapos ebben a kategóriában, HDMI kimenet, viszonylag normális GPU, minden más több, mint rendben van.

2012. dec. 14. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
ez 2 magos??
2012. dec. 15. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!