DVD ről be tud e BOOT-olni?
Figyelt kérdés
Van egy régi vinyom, (2GB Western Digital) amire fel szeretnék tenni, egy Win. Me. Hogy, ha a mostan használt nagy vinyom kifekszik, (Maxtor 320GB) vagy a rajta lévő rendszer (XP) kék halál vagy stb. miatt nem indítható ezzel a 2Gb-os vinyoval menne a rendszer, mint elsődleges meghajtó, és a nagyról kiírom (ha indítható másodlagosként) DVD re a cuccokat. Nincs a gépen Win ME és az érdekelne e, hogy mivel nincs CD-m, de üres DVD- ből annál több, hogy ha kiírom DVD-re arról be boot-ól e vagy csak elpazaroltam a DVD-t. Sajnos régi P4-es a gép és az alaplapom nem támogatja a pendrive-ról való telepítést2012. dec. 13. 18:25
1/6 anonim válasza:
DVD-ről is lehet bootolni, csak jól kell kiírni...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Ezt hogy érted? Én úgy gondoltam, hogy simán Daemon-ba csatolom és kiírom DVD re, csak azt nem tudom hogy a gép be tudja e Bootolni DVD-ről is nem csak CD-ről
2012. dec. 13. 18:45
3/6 anonim válasza:
A Daemon-os megoldás is jó, de lemez másolással csináld és ne a fájlok kimásolásával. De ehhez ISO DVD-t kell letölteni...
4/6 A kérdező kommentje:
Simán Néróval (express) nem lehet kiírni mint CD másolás?
2012. dec. 13. 19:26
5/6 anonim válasza:
Bármivel ki lehet írni amivel lehet lemezt másolni...
6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ!
2012. dec. 13. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!