Az alábbi hangproblémára mi lehet a megoldás?
Valamiért a gépem elkezdett sz*rakodni, youtube videók és például a soundcloud hangásvokat nem játssza le rendesen. Recseg a hang és belassul (a hang) tempója, mintha nem bírná a memória vagy nem tudom. Flash playereket és hasonlókat frissítettem, újratelepítettem a hangkártya illesztőprogramját is, de a helyzet változatlan maradt.
Azelőtt nem volt ilyen problémám, a gépem hardver összeállításában nem történt változás.
Mi lehet a gond?
Mennyi és milyen kodek van telepítve. Hang hibát nem csak hardware hiba okozhat hanem szoftver hiba is.
Ha lehet csak egy kodek csomagot telepíts. A több csomag telepítése csak feleslegesen rontja a minőséget, mert mindegyik el szeretne indulni amikor a használatára van szükség.
Én csak az FFDShow és AC3 kodekek legújabb verzióit használom és soha semmi problémám nem volt.
Szerintem próbáld ki.
Hangkártya illesztőprogramból a megfelelőt telepítetted?
Igen, a megfelelelő telepítőt használtam. Nekem meg csak ace mega kodek pakk van telepítve semmi más.
Akkor azt mondod, hogy próbáljam meg ennek az újratelepítését?
Mert más kodek pakkot nem telepítettem a közelmúltban, sőt. Úgyhogy ezért nem értem, hogy hirtelen mi lett a gondja :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!