Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hozzaertok. Mi a velemenyetek...

Hozzaertok. Mi a velemenyetek a Toshiba laptopjairol?

Figyelt kérdés
Itthoni hasznalatra keszulok megvenni.
2012. dec. 11. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Árában elég jó, erős hardverei vannak.

Már az, amelyiket én ismerem.

Játszani pl lehet velük (i7 16GB RAM ATI video meghajtó).

De ha cska netezni kell meg filmet nézni, akkor dell inspiron bőven elég, 120ezerért.

Azét nem ajánlok mást mert én szívtam már asussal, láttam szar samsungot, meg sz@r hp-zt (sokat).

A dellet nagyon tudom ajánlani, vostros vagyok.

2012. dec. 11. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
minden lapi Kínában készült,a Toshiba is .....
2012. dec. 12. 04:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Kínában nem csak sz.rt tudnak gyártani.

Hidd el sokkal színvonalasabb dolgokat tudnak gyártani, mint itthon magyarországon.

Csak azt meg kell fizetni, persze.

2012. dec. 12. 17:01
 4/7 Komplikato ***** válasza:

Toshiba szerintem "A laptop", mióta az IBM kidőlt és a Lenovo vette át. Általában tartós, nem drága. Oké cserében nem olyan látványos a design az olcsóbb modelleknél. De az kit érdekel?

Itt figyel a hátam mögött egy Pentium 1-es Toshiba laptop, a többi mai gyártó hol volt akkor még? :)

A kínai dolgon meg nem kell höbörögni, mert mi nem kínai? PlayStation 3? Apple iPhone?

A legtöbb márkás gépben Foxconn cég alaplapjai vannak, ami papíron taiwani, de mind Kínában készül. Ettől pl. egy Dell nem lesz gagyi. Vagy egy MacBook sem.

2012. dec. 14. 13:09
 5/7 A kérdező kommentje:
En itthoni hasznalatra neztem ki egyet. Celeron dual core procija miatt probalnak rola lebeszelni. Baratnomnek van egy toshibaja, immar 7 eves, de kutya baja, ezert gondoltam hogy megsem lehet annyira rossz.
2012. dec. 14. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Én használok egy Toshiba laptopot 2 éve van meg (nővéremé) nagyon JÓ csak ajánlani tudom!! Nekünk egy dual core-os i3 van win 7-tel nagyon JÓ!
2012. dec. 14. 20:18
 7/7 anonim válasza:
nekem nem vállt be a toshiba :S 2 hónap után minden baja volt pedig 160ezer felett vettem.. én a Dell-ben jobban bízom
2012. dec. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!