Xperia pro vagy Samsung Galaxy W?
Melyik telefon a jobb?
Játékra kellene
Az Xperia Pro-n melyik telefont érti a kérdező, mert elvileg az az Xperia Neo billentyűzetes verzióját takarja.
Hát egyik se mai darab, gondolom cserében olcsó, pláne szolgáltatótól. Nem tudom az AMOLED verziós Galaxy S Plus nem jobb? Vagy a két magos Galaxy S Advance picit többért?
170USD körül kapsz olyan Android kütyüt, ami 5"-os, 4.x-es Android van rajta, kétmagos proci és még beépített gamepad is van benne. Vagy direkt telefon kell?
AMúgy akartam írni, hogy én csak olyan telefont vennék amihez biztosan van vagy lesz Android 4.1/4.2 update, mivel ebben van olyan HW gyorsítás amitől végre olyan folyamatos (smooth) lesz a rendszer, amilyennek kellett volna a kezdetektől. És egy halom régebbi procis telefonhoz direkt nem adtak ki frissítést, a főzött ROM meg eléggé kétesélyes, hogy jó vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!