Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől ment el a hang youtube-o...

Mitől ment el a hang youtube-omon?

Figyelt kérdés
A hangszóróm jó, skypon és a teszten kipróbálva. Eddig jó volt, semmit nem csináltam a géppel, s elment a hang. Mi lehet a probléma?
2012. dec. 11. 11:40
 1/6 karesz01 ***** válasza:

A youtube hangszabályozójával nem csináltál semmit ?

-Mute (némítás gomb aktív)

így nincs hang , kapcsold ki a némítást a youtube lejátszón .

-A hangerő csuszka 0(zéró) állásban van .

nincs beállítva a hangerő , illetve lehet hogy tul halk .

( ha rendszeredben nincs elégé felemelve akkor szintén nem fog szólni , vagy néma lesz .

A rendszeredben az egyik hangsáv zárva(inaktív) illetve mute(némítás) alatt lehet .

Ellenőrizd a hangsávokat egyesével ,hogy elégé hangosra van e állítva .

2012. dec. 11. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
A választ köszönöm, de egyelőre nem tudom felfogni. A youtobe-nak van külön hangszabályozója? Más zenés lapokra felmentem, ott is jó a hangszóróm, valamint a rádió is működik. Egyedül a youtube nem. Még átrágom, amit írtál.
2012. dec. 11. 12:14
 3/6 karesz01 ***** válasza:

kérdésed : "A youtobe-nak van külön hangszabályozója?"

válasz : igen

A youtube lejátszón vannak az alábbi kezelő gombok :

A bal alsó sarokból a jobb alsó felé ( ami esetünkben most fontos ) .

1.-Play gomb ( háromszöget látsz , vagy két függőleges vonalat )

a függőleges vonal a (Pause) pillanat állj , a háromszög a (play) lejátszás gomb

2.-A kis hangfal és félköríves vonalak azt jelentik , hogy nem aktív a mute(némítás) .

( tehát nincs beállítva elég hangosra vagy nulla értéken áll )

ha a kis hangfal mellett egy kis (x) jel van akkor a mute(némítás) aktív .

2a.-ha az egérrel rámész a hangfal ikonra megjelenik a hangerő csuszka , tedd fel maximumra(teli piros legyen)

3.-A videoklip aktuális lejátszási időzónája , a (/)per jel mögött a videoklip teljes lejátszási időtartama szerepel .

"Más zenés lapokra felmentem, ott is jó a hangszóróm, valamint a rádió is működik."

A többi oldalon a hangerőt nem vetted le nullára , és nem némítottad le .

Azért a többi oldalon van hang a youtube-on meg nincs .

2012. dec. 11. 12:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, rájöttem miről írtál. Sajnos nekem az a csúszka teljesen eltűnt.
2012. dec. 11. 13:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült!!!!!!!!!!!!!!! Hálás köszönet:-)))
2012. dec. 11. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Bal oldalon a lejátszás gomb mellett megtaláltam a hangszóró ikont, s az le volt némítva.
2012. dec. 11. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!