Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Android mini PC tud ilyet,...

Android mini PC tud ilyet, ajánljátok?

Figyelt kérdés

Akarok venni egy tv-t ha az olcsóbbat választom, akkor android mini pc-vel is 15 000 Ft-val ólcsóbban jövök ki (kell még billentyűzet stb), de vehet samsung smart tv-t is drágábban, és nem maradna pénz billentyűzetre egy darabig. Melyiket ajánljátok?

Lenne gy kérdésem. Ha én tv-nézés közben szeretnék facebookon chatelni, akkor lehet valamit csinálni, hogy a mini pc le legyen zárva, ne küldön jelet (ne kelljen av-vel váltogatni antenna, minipc között hanem egy gombbal át lehessen térni?

2012. dec. 10. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen mini PC-t szeretnél venni?

Egy raspberry PI mondjuk működhet lejátszóként és netezni is lehet vele, de ahhoz érteni is kell.

2012. dec. 12. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Én inkább valami ilyesmire gondoltam

[link]

2012. dec. 13. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért ez rohadt átlátszó... Az "eladó" nagy kufár lehet. Még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy előre megvegye eBay-ről a cuccot, hanem kapásból oda rendeli meg, ahova a vevő kéri. Ráadásul még a képeken is kitakarja az eredeti eBay eladó nevét.

NEHOGY MEGVEDD TŐLE!

eBay-en sokkal olcsóbban megkapod. Ez az illető csak abból él, hogy sokan nem ismerik az eBay rendszerét. Ha már kereskedik, legalább venné a fáradtságot, hogy előre megvegye, amit el akar adni.

2012. dec. 13. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

2012. dec. 13. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez csak egy példa volt amit gyorsan belinektem, hogy megmutassam hogy ilyesmire gondolok, nem olyanra amit az első kommentelő linelt be.
2012. dec. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!