Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elő tudom keresni, hogy...

Elő tudom keresni, hogy milyen honlapokat nézegettek korábban a gépemen, ha azokat törölték az 'előzmények' közül? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak módszerek. A cache könyvtár átnézése, a törölt szektorok visszanyerése a gépről stb.

Tulajdonképpen elég sok lehetőség van.

2009. aug. 20. 21:31
 2/3 A kérdező kommentje:
abszolút laikus vagyok. a cache könyvtárat hogyan tudom megnézni?
2009. aug. 20. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Erre nehéz annak függvényében válaszolni, hogy "abszolút laikus vagy".

A böngésző cache könyvtárában értelmetlen nevű fájlok vannak. azoknak a tartalmából KÖVETKEZTETNI lehet arra, hogy milyen fájl volt. (Képfájl, szövegfájl stb.)

Pl. ha gyaníthatóan képfájl, akkor adni neki egy jpg kiterjesztést, azt megnézni... Ez már sokat elárulhat.

De most, hogy az adott tartalmú fájl mi a szösz, azt így megmondani nem igazán lehet. Tehát további tanácsot erre vonatkozóan abszolút laikusnak nem lehet adni.

Ezért mondtam, hogy vannak módszerek, csak nem mindegy, hogy mennyire ért hozzá az ember.

Egy szimpla user esetén a böngészési előzmények megtekintésével kimerül ez a tárház...

2009. aug. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!