Ha egy laptopot linux-os op. Rendszerrel árulnak, arra lehet windows 7-et rakni?
De én ezt nem értem. ... xD
Szinte minden laptophoz linux-ot adnak. Azért, mert az olcsóbb, (vagy ingyenes)?
Kicsit kései a válasz, de azért megírom!
Mikor megvettem ezt a laptopom Ubuntu volt rajta, majd hazaérvén vele, míg főtt a kv már közben futott a win. telepítő.
Használtam egy pár évig és sokszori úja telepítés után, szépen felraktam rá az Ubuntut és jelenleg a PclinuxOs van rajta már, sőt van még 2 laptopom, egy régebbi amit a fiam használ (annak a telepítőjével instalálltam ezt a gépet win-nel. Meg van egy újjabb gyári win-nel de azoknál is gondolkodom, hogy kezdetben pl: Puppy linuxal pen-ről elkezdem hozzászoktatni a páromat és a fiamat ehhez a jó és stabil rendszerhez :)
Aki eddig és ezután csak azt szűri le, hogy ingyenes a linux és biztos jobb a win, annak azt tudom mondani, ne is akarja megpróbálni milyen is a Linux.
Talán úgy tudnám elmagyarázni, ha beülsz egy autóba és értesz a sebességváltóhoz(linux) vagy csak automatával (win.) tudsz közlekedni év tizedekig de örülsz neki "megy ez nekem" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!