Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen noti?

Szerintetek ez milyen noti?

Figyelt kérdés
Egyszerűbb játékokhoz jó lenne? [link]

2012. dec. 9. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem csak egyszerű játékokhoz ezen már komolyabb játékok is elfutnak pl:CoD Battlefieled stb...! Nekem is hasnonló van csak nekem intel procis és tökéletes! Nézz youtube-ot biztosan vannak olyan videók ahol játszanak rajta!
2012. dec. 10. 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Esetleg ez jobb lenne?:) [link]
2012. dec. 10. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Hàt nekem azt írja hogy màr nem kapható! Igazàból teljesen mindeggy mert mindkettő elég nagy teljesítményű és ha nem jàtszol rajta akkor kihasznàlni is alig lehet szóval mérlegeld hogy neked melyik tetszik jobban! Én az X sorozatot tudom ajànlani de csak azért mert nekem olyan van és nekem nagyon bevàllt!
2012. dec. 11. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Tudom hogy itt nem kapható, de a legrészletesebb leírást itt találtam!:)

Esetleg még ő? [link]

Játékhoz az erősebb proci, gyengébb videókártya, vagy a gyengébb proci, erősebb videókártya lenne a jobb?:)

Proci összehasonlítás: [link]

Videókártya összehasonlítás: [link]

2012. dec. 11. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
ÁÁ az Acer-t semmiképpen nem ajánlom! Igazából az Acer csak az árban bajnok! Hát komoly játékhoz a procinak meg a videókártyának is erősnek kell lenni! De egy Intel Core i3 vagy i5 már bőven elboldogul egy mai játékkal! Meg pl:egy komolyabb ATI vagy Nvidia kártya!
2012. dec. 11. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Egyenlőre az egyszerűbb játékokkal játszanék, aztán egy BF3, vagy DIRT 2-3 mediumon remélem elszaladgál.:) Volt már Acerem, -igaz csak fél évig- de én nagyon szerettem.:) Maga a márkát vagy ezt a típust/konfigot nem ajánlod?
2012. dec. 12. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából nincs baj az Acer-rel de tulságosan is az árra koncentrálnak egy terméknél! Hiszen ha megnézed már 80-ezerért kapsz Acer notit de ennyiért még csak hozzá sem nyúlhatsz egy ASUS-hoz vagy egy Dell-hez! Ez nem azt jelenti hogy akkor az Acer rossz csak éppen ha neked egy olyan gép kell amivel bármilyen feladatot el tudsz látni esetleg még alkalmanként játszani is akkor szerintem ne az Acer-t válaszd!
2012. dec. 13. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!