Mégis mi folyik itt? (Fontos! Windows7)
Most miért van az hogy a proci 100%-ban van kihasználva mikor semmi nem fut jó formán:
Ez egy AMD FX 4170-es, 4 hónapos,
és amikor megnyitom a feladatkezelőt utána 2-3 másodperc múlva állandóan bezárja automatikusan.
Szerintem valamit elcsesztem, mert az Uplay szarakodtam aztán valamit megnyitottam és elkezdet lassulni a gép.
Próbáltam újraindítani, meg kikapcsolni az áramellátást is, de semmi.
A virtuális memoriát álitsad be igy
4048
8096
mi ez a xx ?
Azt én is tudni akarom hogy mi az XX.
Megnéztem a feladatkezelőbe és ott van az XX, de nem tudom bezárni mire rá akarok kattintani addigra eltűnik a feladatkezelő, így nem tudom bezárni azt a tetves programot.
Nos sikerült azt az XX-et eltüntetni, de a proci akkoris 100%-os mikor internetet kapcsolok, ezt már nem értem.
Talán próbáljam újra rakni a Google Chromot, aztán a Javat? Vagy esetleg a windowst?
Ezt szinte hihetetlen, úgy tűnik a Java-val van a baj, nézzétek hogy a procit hogy megterheli 98%-ban:
Ilyenkor most mi a teendő?
Nem jó megint, amint kijelentkezek és belépek, megint ott van az xx, és megint bezárja a feladatkezelőt.
Van valami program amivel végleg kitörölhetem a gépemből?
Megoldottam a problémát végre.
Megtaláltam az XX-et mappáját és ott mindent letöröltem shift+delet-tel. Nem tudom hogy került az a gépemre.
Most minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!