Windows 7-ről Windows XP-re való telepítésben kérném a segítségeteket!?
Üdv!
Van egy Toshiba Satellite C660-12m nevű laptopom, amin most win7 van. Régen is win7 volt (tört) és most is az, csak kb. 1-2 hónappal ezelőtt lett újrarakva. Szeretnék átállni XP-re, sokkal jobban szeretem azt, szerintem ezen a laptopon jobban is futna. Mikor ez a win7 rá lett rakva, akkor semmi cd vagy bármim nem volt, amin rajta lettek volna a driverek. Internetet sem tudtam használni, mert nem volt meg a driver a hálókártyához ugyebár... nevelő fater oldotta meg akkor, de nem mondta, hogy hogyan és most nem is tudja megmondani. Szóval úgy hallottam, hogy van ez a Driverpack Solution updater nevű program, ami frissít minden drivert. Most ez egy 3 gigás program, elvileg a toshiba-nak a driverjei is rajta vannak, most frissítettem itt a win7-emen. Egyébként bekaptam valami szar vírust és azért is fontos lenne újrarakni, nem tudom leszedni a vírust. Amikor a win xp-t akartuk felrakni úgy, hogy még nem volt formázva semelyik cucc, akkor kékhalál lett telepítés közben, de formázni nem is lehetett ennél a win xp telepítőnél. Amikor a win7et telepítettük (ami most van), akkor pedig lehetett formázni és formáztam is... arra gondoltam, hogy ha azzal a telepítő cd-vel leformáznám a c meghajtót és utána az xp-t raknám rá szerintetek jó lenne? Tehát ezzel a DriverPack Solution-al tudnám frissíteni, ha még nincs meg a hálókártya drivere? Gépem adatai:
3 gb ram, 2.4 ghz intel proci 4 magos, dual core 2gb videókártya, 320 gb hdd
Előre is köszi a segítséget! SÜRGŐS!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!