Valaki rendelt már a pc outletről gépet? Vélemény?
Kétszer rendeltem náluk, három éve egy használt monitort, a rendelés után egy nappal már át is vettem, és azóta is azt nézem, eddig hibátlan.
Aztán most rendeltem tőlük egy Dell használt notebookot egy pár ezer forinttal drágábban, mintha az ebay-en vagy a jófogáson vettem volna, de úgy voltam vele, hogy megbízok bennük. Leveleztünk, hogy mi a helyzet a notebookkal, írták, hogy természetesen előfordulhatnak kisebb karcok, az aksi fél-háromnegyed órát bír...
Megrendeltem. Az aksi egyetlen percet sem bír, a RAM hibás, a monitoron egy kb 1 mm-es lyuk van. Elállhatnék a vásárlástól persze, és visszavitethetném, meg ilyenek, de soha nem rendelek tőlük semmit, mert akik RAM hibásan, tehát átnézés nélkül, nekem ez esett le, és téves tájékoztatással adnak el használt gépet, azoktól nem rendelek semmit se a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!