Mi az e-book olvasó?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 21:43
1/5 anonim válasza:
hát online könyv olvasó ezen mit nem értessz?
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Azért ez a kérdés 2012-ben elég beteg szerintem....
4/5 Fulár válasza:
Miért lenne "beteg"kérdés?Miből gondolod,h a kérdést nem e egy idősebb úr-hölgy tette fel?Vagy valaki aki Tanyán vagy egyéb olyan helyen él-élt ahol kevésbé van kitéve az információ áramlásnak?Stb stb.....
5/5 Amerigo49 válasza:
Két dolog is lehet:
1. e-book formátumú fájlokat olvasó program. Ebből már jó sokféle található a neten.
2. e-book fájlokat megjelenítő eszköz, mint pl. a Kindle és társai.
Ez utóbbiakat én elég furcsa ötletnek tartom, mert meglehetősen kicsik, és általában háttér világítás nélküliek. Sötét helyen nem nyerő használni. A legtöbbjük csak fekete-fehér megjelenítésre képes. A legnevetségesebb az áruk, mert az pofátlanul magas.
Én akkor inkább az olcsó androidos tabletek bármelyikére szavazok, mert azoknak szép, színes és kiválóan látható a képük, és több célra is alkalmasak nemcsak e-book olvasásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!