Iphone 3g telefonomat gyári beállítások visszaállítása után, hogy tudom újra életre kelteni?
Figyelt kérdés
Barátnőm nekem adta, csináltam egy gyári beállítások visszaállítást mert tele volt az sms-eivel meg képeivel stb. Most azonban csak annyi van a képernyőn, hogy alide for emergency(vész hívás) mindeféle nyelven illetve egy usb kábel ami egy iTunes felirat felé mutat, semmit nem tudok vele csinálni csak vészhívás... Mi tegyek ?2012. dec. 6. 18:32
1/1 anonim válasza:
Ez egyszerű letöltöd iTunes-t gépre rádugod iPhonet, beteszed a sim kártyát ami bele való és be aktiválod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!