Miért nem tudom formázni a C meghajtót?
Nekem is ugyanilyenfajta kérdésem van formázással kapcsolatos. Csakmert kiemeltem a kérdésem, de még nem jött válasz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
rendszermeghajtót, telepítő CD nélkül ne is próbáld meg formázni.... nem fogja engedni sem a Windows Lemezkezelés modulja, de egyik Partícionáló programmal megkisérelve sem!
megoldás:
Telepítő CD be a meghajtóba
Boot sorrend, első a CD meghajtó, Enter!
a Telepítés megindulása után, amikor kéri add meg neki a jelenlegi C:\ meghajtó méretét (MB-ban fogja kérni, előre számítsd ki, pontzosan add meg!, ha azt szeretnéd, hogy a D:\ megmaradjanak az adataid!!!) Pertícionálás
majd, CSAK ennek az új partíciónak a NORMÁL Formázását válaszd, ha lennének a partíción szektor hibák, így azok kizárásra kerülnek, (a későbbiekben nem okoznak rendszerhibát, összeomlást)
...és hajrá!
"Ha rámegyek a formázásra, mindig kiírja, hogy nem tudja formázni, zárjak be mindent.. de nincs megnyitva semmi.. "
szerinted a WINDOWS az semmi? azt kellene "bezárni" ahhoz, hogy engedje... (ill. el sem indulni engedni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!