Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom formázni a C...

Miért nem tudom formázni a C meghajtót?

Figyelt kérdés
Ha rámegyek a formázásra, mindig kiírja, hogy nem tudja formázni, zárjak be mindent.. de nincs megnyitva semmi.. Amikor meg Cd-ről újra akarom rakni a gépet és törölni szeretném a partíciót, akkor meg azt írja, hogy nem lehet törölni, mert a telepítéshez szükséges ideiglenes fájlok vannak rajta.. Akkor hogy formázzam le?
2012. dec. 6. 01:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Bootolható cd-ről(eredeti lemez) kell indítani a gépet, és akkor sikerülni fog a formázás, de minden el fog veszni a HDD-ről.
2012. dec. 6. 03:00
 2/5 Komplikato ***** válasza:
Tipp. CD betesz és NE formázni akard, hanem távolítsd el a meghajtóról a partíciókat, majd csinálj újat és azt formázd meg.
2012. dec. 6. 03:00
 3/5 anonim válasza:

Nekem is ugyanilyenfajta kérdésem van formázással kapcsolatos. Csakmert kiemeltem a kérdésem, de még nem jött válasz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

2012. dec. 6. 04:25
 4/5 anonim ***** válasza:

rendszermeghajtót, telepítő CD nélkül ne is próbáld meg formázni.... nem fogja engedni sem a Windows Lemezkezelés modulja, de egyik Partícionáló programmal megkisérelve sem!

megoldás:

Telepítő CD be a meghajtóba

Boot sorrend, első a CD meghajtó, Enter!

a Telepítés megindulása után, amikor kéri add meg neki a jelenlegi C:\ meghajtó méretét (MB-ban fogja kérni, előre számítsd ki, pontzosan add meg!, ha azt szeretnéd, hogy a D:\ megmaradjanak az adataid!!!) Pertícionálás

majd, CSAK ennek az új partíciónak a NORMÁL Formázását válaszd, ha lennének a partíción szektor hibák, így azok kizárásra kerülnek, (a későbbiekben nem okoznak rendszerhibát, összeomlást)

...és hajrá!

2012. dec. 6. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ha rámegyek a formázásra, mindig kiírja, hogy nem tudja formázni, zárjak be mindent.. de nincs megnyitva semmi.. "

szerinted a WINDOWS az semmi? azt kellene "bezárni" ahhoz, hogy engedje... (ill. el sem indulni engedni!)

2012. dec. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!