Van egy IBM T43as laposom, és olyan problémám van hogy bekapcsoláskor a bios jelszot ké nem is lép tovább csak a bal sarokban villog a kis lakat!! Na már most elég jól értek a gépekhez, de ebbe valahogy mégsem merek belefogni... találtam egy angol oldalt ahol leírják hogy hogyan is lehetne megoldani ezt a bibit, el is tudnám készíteni a kábelt hozzá csak attól félek hogy nagyobb bajt csinálok mint hasznot... áldozni nem akarok rá 30-40-et mert itt nekem annyiét csinálnák meg...
Hátha tudtok segíteni, hogy van-e valami más megoldás, itt gondolok olyanra ha valahogy másképp mondjuk floppyval dosban vagy cdvel valahogy kiolvasni a jelszot, mert nem merem ráforrasztani a bioschipre a kábelt amit csináltam az angol oldal alapján...mert félek hogy elrontok valamit, és elég jo gép ahhoz!!! Várom a segítségeket!! Előre is köszönöm
Sajnos nekem ki volt írva CD re egy olyan program, amely hibakód alapján lekérte a backdoort, de sajnos elveszett. CD re tudsz VALAHOGY bootolni? Tudom ez a jelszó mikor jön. De tudsz?
2012. dec. 4. 19:20
2/5 anonim válasza:
Mert, akkor csinálhatsz egy Hiren'S boot CD-t, és azzal..
2012. dec. 4. 19:20
3/5 anonim válasza:
Ha, pedig ez sem. Akkor vedd ki az elemet az alaplapból, várj. Ennyi. :) első és második voltam. És bocs a tripla posztért
2012. dec. 4. 19:21
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de ezek voltak az első lépéseim...és egyik sem vált be mert nem bootol, és sajnos nem biosba ment az ibm és a lenovo hanem egy chipbe égeti nem tudom olvastad-e a linket amit kitettem hozzá ott leírja melyik chipbe menti és hogyan lehet kiolvasni belöle és vissza fejteni... csak abba nem akarok belemenni mert félek hogy elrontom de ha más nem lesz az marad... de köszönöm szépen a válaszod
2012. dec. 4. 19:26
5/5 anonim válasza:
Hát figyelj. Próbáld meg, nézd meg a kábelezést, ez rajtad múlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!