Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gépem ezt írja ki A BootMRG...

A gépem ezt írja ki A BootMRG nem tölt be indítsa újra a számítógépet CTRL + ALT + DELETE mi a teendő?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap a számítógépemen nem volt megtalálható a d meghajtó ezért új elérési utat adtam neki csak előtte rámentem valami olyasmire hogy aktiválás és azóta írja ki ezt a problémát...

Próbáltam már ujratelepíteni is de nem engedi telepítés előtt már feldobja ugyanezt a hibát... ilyenkor mit kell csinálni?

csökkentett mód se jön be rajta :S Win 7 em van előre is köszönöm a segítséget

2012. dec. 3. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínű HDD(merevlemez) meghibásodás.

A helyedben kiszedném a gépből - ugye asztali? - és a haver,ismerős gépére dugva de a gépet nem! erről indítva ellenőrizném.

2012. dec. 4. 07:03
 2/3 A kérdező kommentje:
persze asztali gép megpróbálom azt akkor köszi de amúgy a hdd-nek semmi baja csak ahogyan irtam én rontottam el azzal h azt tettem elsődleges particióra mert ugy van a gépemen h van egy 500gb os vinyóm az két particiora van osztva van egy 100 gb s résza windowsnak és a progiknak és van egy 400 gb és a filmeknek és a tegnapelőtt nem találtam a 400 gb és részt és ahogy új elérési utat adtam neki elnyomtam valamit és ezt tette fő partícióvá és ugye nem ezen van a windows és nem tud bootolni a gép...
2012. dec. 4. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

No ezzel már több info-t adtál.

Tedd a CD(DVD) meghajtóba a W7 telepítőjét és telepítsd újra az op.rendszert.

Fontos hogy a "100GB-os" partícióra történjen a telepítés.

Így megmaradnak a másik partíción az adataid.

Egyébként a hibaüzi : BootMGR! lehetett ami a rendszerindító szektor hibájára ill. hiányára! utal

2012. dec. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!