Milehet a baj? Most vettem egy gépet én állítottam össze.2 napja van meg és már vagy 3szor lefagyott fifa13bam meg csak úgy simán ha neteztem akkor is. Ja meg az elöbb újraindult magátó
Figyelt kérdés
itt a config lehet h azzal van a baj...segítsetek lécci
Asrock 970 PRO3 alaplap
Fx-6300-as proci
Chieftec CTG-500-80PB OEM táp
Corsair 2x2GB DDR3 1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 memória
M-Tech VS04A-BK BLUE oldal ventilátorral számítógép ház táp nélkül
Samsung SH-224BB/BEBE fekete OEM DVD író
Sapphire 7870 2GB DDR5 11199-03-20G videokártya
Western Digital 500GB WD5000AZRX 64MB SATA3 winchester
2012. dec. 2. 21:14
1/3 Komplikato válasza:
Minden driver fel van rakva? És friss is? DirectX? esetleg megérne egy vírusirtót futtatni.
2/3 anonim válasza:
nézd meg, minden csatlakozó érintkező a helyére van e dugva rendesen, nem lötyög e valami, ezzel érintkezési gondokat okozva, esetleg tápegység hibája is szokott újraindulásos gondokat okozni, ha nem találsz semmit, szerintem ne próbálkozz, vidd szervizbe.
3/3 A kérdező kommentje:
hát azt nemtudom hogy minden friss e de gondolom mivel a windows nem én telepítettem hanem bevittem egy számítástechnikai boltba ahol összerakták meg minden....szval gondolom hogy minden friss rajta
hát igen valószínű az lesz....
2012. dec. 2. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!