Az lenne a problémám, hogy tesóm lekódolta az egyetlen felhasználót a gépen. A rendszergazdát. És elfelejtette a jelszót, mivel voltunk kirándulni 1 hétre, és fullra elfelejtette. Mit tegyek/tegyünk? Lent folytatom.
Naszóval.letöltöttem ezt az ophcracket,ki is írtam .iso fájlban.beteszem a gép meghajtójába,és akármit nyomok meg( F1,F8,F12,DEL,TAB,END)olyan 2 opciót hoz be,hogy:
Windows 7 vagy
Windows Memory Diagnostic.
Tök mindegy melyikre megyek,ha windows 7re akkor olyan mintha csak simán elindítottam volna a gépet,ha a Memory Diagnosticra,akkor meg tesztet csinál,amit már 2x végigvártam.Mi a teendő?
Vagy csak az OP.rendszer újratétele segíthet?
Légyszi segítsetek.(windows 7 ultimate az op.rendszer)
Szerintem valami rossz verziót töltöttél le, mert egy linuxos kezelőfelületnek kellene elindulnia. Az ophcrack amúgy sem biztos hogy jó megoldás, mivel az ingyenes verzió szivárványtáblája csak az angol ABC karaktereit ismeri, így ékezetes illetve speciális karaktereket tartalmazó jelszavakkal nem bír.
A jelszót törölni (nem feltörni!) a telepítő lemezzel is tudod.
Illetve vannak erre szakosodott legálisan beszerrezhető programok. Persze fizetősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!