Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani egy árat,...

Tudnátok mondani egy árat, hogy mennyiből jön ko egy olyan gép ami viszi az alábbi játékokat?

Figyelt kérdés
Gta 4,BF3, COD black ops 2... Mert karácsonyra veszünk egy gépet de nem nagyon drágán és beszélgettem haverjaimmal és azt mondták, hogy 70-80 -ból ki lehet jönni.Mi a véleményetek és esetleg mondjatok már egy konfigot.
2012. nov. 30. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
ha csak a gépházon belülre szándékozol venni új dolgokat akkor 80-85 E Ft körül biztosan kell rá költeni.
2012. nov. 30. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100k-t érdemesebb lenne gyűjteni.
2012. nov. 30. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
ha nagyon olcsó gépet veszel akkor úgy fogsz járni majd hogy fél év alatt annyira elavul hogy elfelejtheted a jővőre megjelenő játékok egy részét
2012. nov. 30. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak van xboxom csak most nekem nagyon ratyi pcm van 6 éves és mikor sampozok márlaggolok szóval úgytenném fel a kérdést hogy gondolom ennyiből már lazán menne a san andreas multi fullon.
2012. nov. 30. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
én most újítottam, nekem csak gta4 és diablo 3 kell, monitor és stb nélkül, csak a gépet újítottam, 40 ből összevakartam lazán
2012. nov. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!