Wordben hogy tegyem sorkizárttá a szöveget hogy ne legyen olyan nagy hézag?
tehát kb így néz ki a sorkizárttá teszem:
bnghghdhddh bngjgjfj
bngvjdjcjskckscjjfcsacnjsdncjsdncnnnnnnnncccccccccccccc
vnfhvnfhvhf nvhfnvnfn vnfjvjfn vjfjvn
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
vvvvvvv vvvvvvvvvv
satöbbi..
egymás alatt kell ennie ilyen hézag nélkül
nem jól adta ki..
teát ilyen nagy helyek vannak közötte
piszokul nem derül ki mit akarsz, de
ha a sorok közti távolsággal van gondod, akkor jobb egér, "bekezdés" és ott beállítod a sorközt
ha ténylegesen a sorkizárt állapot kell, tehát soron belül ne hagyjon nagy helyet a szavak közt, akkor engedélyezned kell a szavak elválasztását a helyesírásnál, és innentől megoldja
Szia.
Sorkizártnál automatikusan állitja a szóközök méretét, a példádban az látszik, hogy kevés szó van illetve egy hosszú szó egy sorban.
1. Betűméret változtatása kisebb, nagyobb betűk, esetleg még betűtipus változtatása.
2. Margó beállitások (kisebb vagy nagyobb bal, jobb margó) amig jó nem lessz.
Sok sikert.
Üdv.
köszi
de meg van adva minden, nem tudok változtatni se a betűméreten se a stílusán :/
lassabban írom újra, hogy megértsd:
be kell állítanod az elválasztás engedélyezését ... tehát a sorok végén ha hosszú szó kerülne, akkor elválasztja a szavakat, mint te kézíráskor ... ezzel kiküszöböli, hogy a soron belül a szavak között nem egyenletes szóközök legyenek, egy karakternyi szóközökre fog törekedni a Word
ezt már részletesebben nem tudom leírni, vagy igen, de az ugyanaz lesz csak bővebben
jó és azt hol kell?
nem értek ezekhez
2007-em van..
köszi
megpróbáltam mindenhogy, kipipáltam mindent de semmit sem csinált :S
mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!