Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Labtec...

Mi a véleményetek a Labtec gyártó termékeiről? Milyen minőségű termékeket gyárt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Debreceni cég, majdnem dolgoztam náluk tavaly,de végül nem volt hozzá kedvem.

Orvosi diagnosztikai készülékekkel foglalkoznak.

Egyet sem kellett eddig használnom még, de állítólag jók.

(Ezt a cég managmentjétől tudom, szóval lehet nem is igaz, de kitudja)

Nagyvonalakban ha megírnád mivel kapcsolatban érdekel...

Pl azt tudom, hogy van tárolós szívritmus figyelő mászerük, ami teljesen online mód kommunikál a szerverrel és rögzíti az adatokat. Így otthoni munkavégzés közben is figyelhető a paciens állapotának javulása, romlása, munkavégzéstől függően.

2012. nov. 28. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
A Labtec név alatt a Logitech árulja a kicsit gyengébb, olcsóbb termékeit. Ma már minden kínai sz.r, nem szabad semmit sem venni úgy, hogy utána ne néznénk, hogy milyen is a konkrét termék. De elméletileg a Labtec a legrosszabbaktól azért jobb márka. De ma már bármivel meg lehet szívni.
2012. nov. 28. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem egy cégről van szó, első voltam :)
2012. nov. 28. 23:18
 4/5 Komplikato ***** válasza:
Valahol a Trust/A4tech szinvonalúak a termékeik. Egy picit jobbak, mint a teljesen noname kínai cuccok. Ennek ellenére én annyira nem venném, inkább az anyacég, a Logitech cuccait.
2012. nov. 28. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A4Tech egerem van, 2003 óta megvan. Igaz vezetéket kellett kicsit forrasztani és már szét van kopva mint állat, de még mindig működik és szeretem. Ehhez képest egy bizonyos vezetéknélküli Hp egér már új korában is hibásan működött. Nem egyedi hiba, az összes hibásan működik, amit eddig belőle gyártottak. Hasonló bugot észleltem egy vezetéknélküli Logitech egérnél is. Igaz ott nem volt annyira komoly hiba, de a másik használhatatlan miatta!
2012. nov. 29. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!