Mit gondoltok erről a laptopról?
Mit gondoltok erről a laptopról?
aszt szeretném tudni hogy ennek a laptopnak a paraméterei mennyire jó [link] Laptop max milyen játékok mennének el és mennyire erős ha lehet játék példákat is szeretném ha mondanátok mik mennének el és hogy ez a laptop mennyire jó? választelőre is köszönöm menyire menne el mondjuk sims 3 meg az újabb játékok
Ami ennyire "olcsó" és a nevében ott a "gamer" szó az kapásból nem éri meg.
Ez egy elég rossz összeállítás.
A DDR3-as videokártya és a 6 GB ram az i3 proci mellé kicsit vicces...
szerintem az ASUS az ACER és a HP jobb márka laptopoknál nem megy hamar tönkre és bírja is a strapát szerintem ezt fogom meg venni [link]
mert nekem a fölső nem tetszett csak ajánlották
Ez mint sok helyen írtam már relatív, hogy mi jó és rossz.
Minden gyártónak van rosszabb minőségű, alsó kategóriás és csúcsminőségű (drága) felső kategóriás gépe/terméke.
Láttam hamar tönkremenő, gagyi Acereket, de nekem is az van és tökéletesen meg vagyok elégedve. (Mondjuk nekem ez már a 200e feletti kategóriából van...)
HP, Asus ugyan ez. Van rossz minőségű, vagy egyszerűen sz*r széria is és van kitűnő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!