Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért írta ki a gépem bootolás...

Miért írta ki a gépem bootoláskor: reading disc error occurred?

Figyelt kérdés

2 napja semmi probléma nem volt, kikapcsoltam a gépet, majd 15 perc múlva vissza, és fekete képernyőn bootoláskor kiírta : "reading disc error occurred".

Másnap reggel pedig semmi probléma nem volt vele, tökéletesen működik, majd délután játék közben lefagy, (mintha FPS lagg lenne) és semmire nem reagál, csak az újraindításra, de akkor meg már ismét ez az üzenet fogadott: reading disc occurred.

2012. nov. 28. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Első körben érdemes lenne megnézni a hdd-t milyen állapotban van, esetleg egy Hard Disk Sentinel progit futtass le.
2012. nov. 28. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Huhh... vadul mentsél le mind adatot, haldoklik a merevlemez. Nem olvasható a HDD.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2012. nov. 28. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
2012. nov. 28. 14:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Az csodálatos, mert kb 3 hónapja vettem egy új hdd-t.

Ja és ismerősöm winchesterével is kipróbáltuk, és nem működött azzal sem, szóval tuti nem a HDD a hibás.

(nála működik az övé)

2012. nov. 28. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg a csatlakozót, tedd át másik portba, de azért nem ártana egy hd sentinel.
2012. nov. 28. 15:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Lefuttattam a HD sentiel-t, és 100%-os kondíció, 100%-os teljesítmény.

Nem ír ki semmilyen hibát.

2012. nov. 28. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, kábelt csatlakozót nézted?
2012. nov. 28. 15:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Ma még nem szarakodott egyszer sem, így inkább nem piszkáltam.

Ha újból csinálná a cirkuszt, átdugom a másikba és szólok hogy működik-e.

2012. nov. 28. 16:09
 9/10 A kérdező kommentje:
És mitől lehet lassú alkalmanként a gép? például néha annyira lefagy, vagy lelassul hogy ki kell kapcsolni, majd újból be.
2012. nov. 28. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Táp vagy alaplap lehet, teszteld le.

[link]

2012. nov. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!