Papa777 kérdése:
Mi van mostanság sima metinen?
Figyelt kérdés
Régen nem metineztem, kíváncsi vagyok mi lett új, a véleményetekre is kíváncsi vagyok. És hogy érdemes e újra elkezdeni? Testim van 35ös warlovas farmnak.2012. nov. 26. 20:30
1/4 anonim válasza:
Kihalt minden...
Dropp nem nagyon van.
2/4 anonim válasza:
Miért? Mi van? Én sem mentem fel hónapok óta, és nem is szándékozom. Ratyi lett az egész, minden a pénzről szólt, ezért abbahagytam.
3/4 anonim válasza:
1 CSomo szar event meg senki se beszel senkkivel csak pm be unalmas lett ...pega/skorpiomen75/Lv90:wari
4/4 anonim válasza:
Nem érdemes... Minden az SÉ-ről és a pénzről szól... Ha nincs pénzed rá, el se kezdd... A függőségről nem beszélve.
Eventből több van, de ratyi az egész... Pl. most tombola van de mindig potit ad meg tellirakták sok gagyisággal... Már nem olyan mint régen. Aztán a szerverek szintek ihaltak, alig vannak map1-en... War és pvp sincs már annyi, mint régen... Sokan elkezdtek unalmukba agró karizni és ks-elni, mert uncsi a játék.
Az újításokról annyi, hogy vannak 80-as epik vértek (amit feka+9ből lehet csinálni), továbba va negy Kék Sárkány boss illetve SD3 és DC nevű pálya, amit elég ratyik és semmit nem érnek. Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!