Szerintetek ezen a gépen menne a Windows 7 ultimate? Amd 2, 00 ghz proci,1 gb ram,256 mb videó. Vagy maradjak xp-nél?
Az xp helyet szeretném feltelepíteni a win 7 et!
Adatai: AMD 3400+ 2.00 ghz processzor, 1,00 gb ram, Ct4830 hang kártya, 256 mb videó kártya, stb.
Menne rajta a win7 vagy hadjam az xp-t?
Erre használom: Youtube hd videók nézése, gta san andreas, böngészgetés, le-feltöltés, ...
köszönöm szépen!
Miért ultimate? Melyik vállalati környezetben használt funkcióra van szükséged?
Mint kolléga írta maradhat az XP, de ha mindeképpen win 7-et szeretnél, akkor startert v. home premiumot tegyél fel!
akkor az mondjátok hogy maradjak xp-nél vagy inkább home premium!
Köszönöm
Jaj és nem tudok véletlenül ehhez drivert mert nem találok! :)
Köszönöm
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
WIN7 starter-t inkább ne, az egy eléggé lebutított verzió.
Ezen a gépen XP, esetleg egy memóriabővítés után meg lehet próbálkozni a WIN7 Home Premiummal.
Egyébként ezt az ultimate mániát én sem értem, otthoni felhasználásra bőven elég a Home Premium. 16 GiB memória felett pedig egy professional.
feltöltöttem egy képet hogy mik hogy vannak!
win7 upgrade programmal.
Köszönöm
cseréljem le win= vagy van hozzá driver?
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat.
feltelepítettem és a tapasztalataim: Nincs aero, nincs hang, nem volt valami szép kinézete így egyéb dolgok tehát vissza telepítettem az xp-t!
Köszönöm szépen!
nem találtam olyan drivert a videó kártyához és a hangkártyához! win 7 re! :( ami működött volna! :(
Kár de most néztem hogy nem egy mai darad ez a gép!
csak egy agp-s videó van benne meg régebbi cuccok! :(
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!