Miképpen zajlik a vásárlás steam-en?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék venni steam-en egy játékot és azt szeretném kérdezni,hogy hogyan zajlik egy vásárlás, átutalással vagy bankkártyával és,hogy megbízható-e?
2012. nov. 24. 19:25
1/4 anonim válasza:
Kártyával és gondolj bele, rengetegen használják napi szinten és nem kevés pénzt költenek el a Steam-en keresztül.
Ezek után szerinted biztonságos vagy sem?
Maga a rendszer biztonságosnak mondható, a leggyengébb pont mindig a felhasználó.
2/4 nais314 válasza:
megbízható, de várd meg a karácsonyi leárazást .) (különben idegbajt fogsz kapni)
3/4 nais314 válasza:
na megnéztem, épp autumn sale van ;)
éés én PayPal -on keresztül vásároltam = bankkártyával; illetve egy "webkártyával", ami olyan mint egy társkártya - mindig rá kell tölteni a pénzt a "rendes" bankkártyáról. (OTP) (így annyira nagyon nem aggódom - sosincs pénz a webkártyán)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. nov. 25. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!