Ha informatikát tanulok szakközépiskolába elég jól. Akkor milyen területeken dolgozhatok?
Milyen szakmák vannak?
Milyen szakmát érdemes elvégezni utána?
Csak tájékozódok :)
-egy lány-
bármilyen szakmára mehetsz, szinte szó szerint.
nem jelent semmit az, hogy informatikát tanulsz/még az sem, ha olyan tagozaton vagy.
Én programozó szakon érettségiztem egy éve, most médiatechnológus asszisztensnek tanulok, azaz Adobe Photoshoppot, és Macromedia Directort tanulok, illetve majd szeptembertől flash-t. bár ezekből a flash és a photoshop az, amit leginkább hasznosítani lehet.
De a szakmád választásától függ az is, hogy mi érdekel!
Köszi a válaszokat.
Bár még szívesen várom őket ^.^
Am második válaszoló... nagyon nehéz ez a médiatechnológiai asszisztensnek tanulás???
nem tudom miért, de nem jelent emg a válaszom, amit tegnap írtam.
szóval, annyira nem nehéz, de elsősorban azért, mert s photoshophoz már értettem valamennyire, meg a többihez is egy kicsit, a directort kivéve. Az elmélet rohadt sok, és száraz, felesleges(nek tűnő) dolgok, mi az egész évet végig puskáztuk.
sok a töltelék tantárgy, marketing, pszichológia, szemiotika, szociológia, de ki lehet bírni.
egyébként a multimédia fejlesztői szak is ugyan ez, csak az nem felsőfokú okj-s, és nincsenek ezek a töltelék tantyárgyak, így kevesebb az óra, vagy 6 tantárggyal.
ha késztetést érzel, szívesen írok még róla, ha hazajöttem a nyaralásból
Köszi szépen.
AM oké, ha nem okoz gondot akkor irhatsz róla mert érdekelne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!