Ha telefonon rendelek a Digitől internetet tényleg nem kérik a tulajdonosi hozzájárulást?
A főbérlőnk nem akarja aláírni a papírt, mert van rajta egy olyan kitétel, hogy ha adósságot halmozunk fel akkor rajta behajtható. Mióta ott lakunk rendesen időre fizetjük a számlákat és a bérleti díjat. Nem akarok visszaélni a helyzettel, csak nagyon drága a mobilinternet és nem is sok mindenre elég az a 4 Gb-t.
Azt mondta egy ismerősöm, hogy ő telefonon rendelte a bekötést és mikor kiment a szerelő csak egy aláírást kért a papírra, semmi mást...
Tapasztalatok ilyen téren?
"Azt mondta egy ismerősöm, hogy ő telefonon rendelte a bekötést és mikor kiment a szerelő csak egy aláírást kért a papírra, semmi mást... "
Megrendelheted telefonon, csak az aláírásnál lesz némi gondod. Vagy aláírod helyette és már össze is hoztál egy okirathamisítást...
Értem, nem vagyok hülye. Csak én úgy hallottam, hogy a kiérkező szerelő leszarja ezt. Beköti ahova akarod, kér tőled egy aláírást és kész.
Ennek a valóságtartalma érdekel.
Ha érted akkor mit túráztatsz??
Teljesen mindegy mennyi a valóságtartalma! Ha nem járul hozzá a főbérlő, te még is szerződsz és ő bemegy a szolgáltatóhoz akkor úgy is kiderül minden és akkor még is csak iratot hamisítottál és az lényegtelen hogy a szerelő szemet hunyt-e felette vagy sem...
Mit hamisít?, Nézzük...
Ha a tulajdonos nevére köt szerződést, akkor meg is valósult a hamisítás. Ha a saját nevére köt a tulajdonos tudta nélkül, akkor is gond van, ugyan is ha még sem fizet és megy a végrehajtó foglalni akkor esetleg a tulajdonos ajtaját fogják befeszíteni és a tulajdonos bútorát, berendezését viszik el a tartozás fejében. Ügyes...
Épp ezért kell a tulaj hozzájárulása, hogy tudja, mit kockáztat...
Csupán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!