Mennyire fontos a ram egy géphez?
Gondolom rohadt megterhelő beírni 3db betűt a google -be, majd az első találatra kattintani...
De hogy lásd miylen rendes vagyok, itt van: [link]
Remélem nem kell neked felolvasnom...
Manapság már nagyon fontos,új gépet már szinte nem is lehet 2-3GB ramnál kevesebbel vásárolni.(Egyébként a programok futtatásához szükséges)
Saját tapasztalat hogy az én használt gépemben csak 512MB ram volt,az XP lassabban indult és állt le,a processzor és a merevlemez melegedett,annyira hogy néha le is fagyott a gép,több pár éves játékot már fel sem raktam mert el sem indultak volna.Ezért vettem bele még 2 GB ramot és azóta ahoz képest megtáltosodott a gép.
Igen, elég fontos. Játékhoz 4-8gb kell, netezéshez és munkához 2-4gb elég, de inkább négy, mert azzal sokkal gördülékenyevbb a gép, szóval ezen ne spórolj.
A típusa mindenképp ddr3 legyen, a játékhoz 1600-1866mhz-eset munkához pedig 1333-1600mhz-eset vegyél, de ide elég az 1333-as is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!