Miért áll le a pendrive-om másolás közben? Amikor file-okat másolok át (JPG), egyszercsak megáll, és a következőt írja ki: "XY file nem másolható. A file-t, vagy könyvtárat nem lehet létrehozni".
Figyelt kérdés
Pedig nem telt be, és semmi egyéb hiba nincs. Többféle PC-n, és pendrive-val tapasztaltam már. Mi lehet az oka?Nevetséges, hogy 1300 db képet nem tudok 1 db pendrive-ra átmásolni, pedig bőven ráférne. Hangsúlyozom: a pendrive nem telt be, kb. a negyedénél leáll. Több tipusnál is tapasztaltam már.2009. aug. 16. 15:54
1/4 anonim válasza:
próbáld megformázni a pendriveot! Ha továbbra sem jó akkor selejt a pendrive sajnos :(
2/4 anonim válasza:
Esetleg ha FAT32 a pendrive fájlrendszere,formázd át NTFS-re. Ha nem tudnád hogy kell átkonvertálni itt egy nagyon egyszerű módszer,én is ezzel konvertáltam át a pendrivem:
Egyébként nem biztos hogy ez a hiba,de szerintem érdemes lenne megpróbálni! Ja és ha lehet legyen a pendriven tárolt adatokról biztonsági másolat! (bár nekem nem volt szükség rá,nem tűnt el semmi,szerencsére)
3/4 A kérdező kommentje:
A pendrive biztosan nem hibás, mivel 5 különböző nagyságú, és gyártmányú pendrive-val kipróbáltam, és mindegyiknél csinálta. És a PC sem ugyanaz.
2009. aug. 16. 22:58
4/4 anonim válasza:
ilyen velem is volt már,többször is.valószinűleg az egyik cella elhasználódott vagy ujra kell formázni.próbáld meg fat-ra formázni ha tudod.milyen régi amúgy a oendrive?(ntfsre szerintem ne formázz mert akkor csak többet ir s olvas ergo elhasználódnak a cellák mert ezeket csak x-szer lehret irni v olvasni.!)figyelj legközelebb arra hogy használd a hardver biztonságos eltávolitása gombot a tálcán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!