Szerintetek melyik jobb proci jatekokhoz intel corei3 3220 3.3ghz vagy amd phenom II X4 965 3.4ghz (black edition)? Nekem jatekra kene nagyon jol vigye okot! Egy baratom dicseri a dual core-t de szerintem az i3 es a phenom jobbak es ujabbak is
Figyelt kérdés
nekem az alaplapom via chrome9 hc igp family es nm tom,hogy kompatibilis-e a i3 v phenom procikkal?#AMD Phenom #intel corei3
2012. nov. 21. 14:25
1/3 anonim válasza:
Egyértelműen Intel! Nézz csak utána hogy sokkal jobb!
2/3 Zsákos Bilbó válasza:
INTEL erősebb!egy 2magos 2,6Ghz-s intel olyan erős mint egy ugyanolyan kategóriájú AMD 3,0Ghz
3/3 anonim válasza:
Na,jól van okos gyerekek vagytok látom...
Nekem mindkettő van de PhenomII 965 jobb, érezhetően erősebb mint a kétmagos Intel. Négymagos játékoknál pedig egyértelműen gyorsabb, nem akadozik úgy mint az Intel i3.
Csak ennek is meg van az ára, az pedig a melegedés és a fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!