Az alábbi laptop elbírná a GW2-t?
Figyelt kérdés
Intel® Pentium® B980 processzor (2,4 GHz)(dual core)
4 Gb DDR3 (1333 MHz)
AMD Radeon™ HD 7650M 1 Gb
Win8
2012. nov. 21. 07:12
1/7 anonim válasza:
hét lowon lehetséges de szerintem picit döcögne attól függ menyire lett jól optimalizálva hogy 2 magon is rendesen fut vagy azért kell a 4 szál neki . a vga az jó lesz szerintem elindulni elfog az meg hogy akad e majd kiderül
2/7 A kérdező kommentje:
Mekkora egyébként a különbség élvezhetőség szempontjából a low és a maxos beállítás között? Ezelőtt wowoztam, az biztos elmenne rajta csak nincs kedvem havidíjat fizetni..
2012. nov. 21. 18:19
3/7 anonim válasza:
ezeknek az új játékoknak szerintem lowon is szép grafikájuk van . játékélmény szempontjából ha nincsenek olyan nagy igényeid grafikailag élvezhető lehet még maga a története
4/7 anonim válasza:
a wow-ot maxon is vinné annak nincs nagy gépigénye régi játék már
5/7 A kérdező kommentje:
És mondjuk egy ilyenhez mit szólna? Ezen is köhögne?
Dell Inspiron 5520
Intel® Core™ i3-3110M Processzor (2,4GHz)
4GB RAM
AMD Radeon HD 7670M (1GB)
Windows 8
2012. nov. 23. 19:40
6/7 anonim válasza:
Low, esetleg Med grafikán elvinné 35+ FPS-el, de wvw-ben nagy csatában be fogsz szaggatni (20 alá mehet az FPS-ed).
7/7 anonim válasza:
egy olyan laptopot néz amiben mondjuk legalább egy geforce gt 540m/gt 550m van és i5 proci az a biztos ha döcögés mentesen szeretnéd játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!