Windows 8-on vagy RT-én szükséges valamilyen fiókkal bejelentkezni?
Nem kötelező emailcímmel belépni a Windows 8-ba, lehet csak sima felhasználói fiókkal. Viszont a hasznos szolgáltatások használhatóságához már kelleni fog Microsoft Account (korábbi nevén Live ID, MSN azonosító vagy Hotmailcím). Ha ezt hozzákötöd a felhasználódhoz, akkor tudod használni a Windows Áruházát (appok telepítésére), az előtelepített appokat (email, naptár, SkyDrive 7 GB ingyen tárhely), illetve bekapcsolódik a beállítások online szinkronizációja. Ez utóbbi azt csinálja, hogy a beállításaidat felszikronizálja a felhőbe, és bármelyik más gépen ha belépsz a saját Microsoft Accountoddal, ugyanúgy fog kinézni a W8, ahogyan az eredeti géped be van állítva. Az Áruházban megvett appokat 5 gépen használhatod egyidőben, és ehhez is Account kell.
Az MA-t össze is tudod kötni más azonosítóiddal pl. Facebook, twitter, LinkedIn, Flicker, és egy nagy csomó plusz szolgáltatás kapcsolódik be.
Itt van a leírása: [link]
Itt pedig létre tudsz hozni egy új Microsoft Accountot: [link] de alapvetően azt javaslom, hogy a meglévő MSN azonosítóddal vagy hotmailcímeddel próbálj meg belépni.
Microsoft Account nélkül egy nagy csomó előnyét nem mutatja meg a Windows 8.
Köszönöm a választ!
Kár mert Hotmail fiókom már van, de nagyon elégedetlen vagyok vele, ezért rég átálltam Gmail-re.
Én úgy látom lehetséges más létező e-mail címmel is regisztrálni Microsoft-fiókot, például Gmail-lel, igaz ez?
Rossz oldalt linkeltem, de valóban lehet másik létező e-mail címet használni!
Sikerült is regisztrálnom Gmail címemet, sőt a Gmail címemre érkező levelek is folyamatosan betöltésre kerülnek az Hotmail-ba!
Egyenlőre csak Windows 7-et használok, majd csak télen kerül sor a Windows 8-ra való frissítésre, így többet nem tudok mondani. Remélem működni fog majd minden funkció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!