Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8-on vagy RT-én...

Windows 8-on vagy RT-én szükséges valamilyen fiókkal bejelentkezni?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy Windows 8-on és RT-én kell-e email címet társítani a felhasználói fiókunkhoz (mint pl. az Androidon) és hogy azt milyen fiókkal lehet/érdemes.

2012. nov. 19. 20:43
 1/5 tam623 ***** válasza:

Nem kötelező emailcímmel belépni a Windows 8-ba, lehet csak sima felhasználói fiókkal. Viszont a hasznos szolgáltatások használhatóságához már kelleni fog Microsoft Account (korábbi nevén Live ID, MSN azonosító vagy Hotmailcím). Ha ezt hozzákötöd a felhasználódhoz, akkor tudod használni a Windows Áruházát (appok telepítésére), az előtelepített appokat (email, naptár, SkyDrive 7 GB ingyen tárhely), illetve bekapcsolódik a beállítások online szinkronizációja. Ez utóbbi azt csinálja, hogy a beállításaidat felszikronizálja a felhőbe, és bármelyik más gépen ha belépsz a saját Microsoft Accountoddal, ugyanúgy fog kinézni a W8, ahogyan az eredeti géped be van állítva. Az Áruházban megvett appokat 5 gépen használhatod egyidőben, és ehhez is Account kell.

Az MA-t össze is tudod kötni más azonosítóiddal pl. Facebook, twitter, LinkedIn, Flicker, és egy nagy csomó plusz szolgáltatás kapcsolódik be.

Itt van a leírása: [link]

Itt pedig létre tudsz hozni egy új Microsoft Accountot: [link] de alapvetően azt javaslom, hogy a meglévő MSN azonosítóddal vagy hotmailcímeddel próbálj meg belépni.

Microsoft Account nélkül egy nagy csomó előnyét nem mutatja meg a Windows 8.

2012. nov. 20. 07:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Kár mert Hotmail fiókom már van, de nagyon elégedetlen vagyok vele, ezért rég átálltam Gmail-re.

2012. nov. 20. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Én úgy látom lehetséges más létező e-mail címmel is regisztrálni Microsoft-fiókot, például Gmail-lel, igaz ez?

2012. nov. 22. 23:42
 4/5 tam623 ***** válasza:
Nem próbáltam, de tedd meg. Írd meg, ha sikerült gmailfiókkal belépned W8-ba!
2012. nov. 23. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Rossz oldalt linkeltem, de valóban lehet másik létező e-mail címet használni!

[link]

Sikerült is regisztrálnom Gmail címemet, sőt a Gmail címemre érkező levelek is folyamatosan betöltésre kerülnek az Hotmail-ba!

Egyenlőre csak Windows 7-et használok, majd csak télen kerül sor a Windows 8-ra való frissítésre, így többet nem tudok mondani. Remélem működni fog majd minden funkció!

2012. nov. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!